Sinbad na počitnicah

Živjo,


Sem Sinbad. Tak, kosmat Sinbad, star bom eno leto. Že ko sem se skotil, sem bil pravi kuža. Tak, s karakterjem. In se trudim prepričati svoje lastnike, da sem pač neubogljiv in da sem vedno bil tak, pa mi nekako ne uspe… moje življenje je polno novih doživetij, izkušenj, veliko novega sem se naučil, včasih me kar razganja od vedoželjnosti.
 

Dscf8256

Pravijo, da sem lep kuža, kar naprej me božajo, jaz pa se jim boječe odmikam, kaj pa vem, katere roke so dobre. Edino priboljškom se težko uprem. Ja kdo se jim pa lahko…tudi to dopovedujem svojim lastnikom, pa me spet ne poslušajo…

In imam povedati še nekaj velikega. Bil sem že v šoli. Ha, taki tapravi. In po mali šoli sem obiskoval še tečaj BBH, kjer sem spoznal nekaj dobrih pasjih prijateljev. Poslušnost mi kar gre, kakšen trikec tudi, ampak vedno pa ne ubogam, saj se za nagajivca kot sem jaz to ne spodobi. Je škoda, ker sem bil premlad, da bi opravil tudi izpit BBH, ampak se tega že veselim v nadaljevanju.  

Vlcsnap-2011-06-26-10h16m13s15

Sedaj imam počitnice, zunaj je vroče, moj kožušček me greje, tako se razveselim vsakega potoka, jezera, no, včasih tudi luže, da se lahko ohladim. Sicer sem potem moker in umazan, ampak meni je fino, čeprav vem, da me potem čaka moker tuš še doma…

Kuza3

Sem kuža, poln energije. Sem kuža, ki mu je izziv vsak nov dan in sem kuža, ki si želi doživeti še veliko lepega. Toliko lepega, kot je lepega doživel moj prijatelj Dexter. Moj pravi prijatelj. Zelo ga pogrešam.